Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

Inici

Recerca de feina 2.0

Consulta les activitats d'aquest bloc i inscriu-te a la que t'interessa.
Clica a Inscriu-te i a Properes edicions per realitzar la inscripció. Utilitza el calendari lateral per canviar de mes i consultar les dates.

RF84- El teu pla de màrqueting online

| Conductor: JOVES TEB

El teu pla de màrqueting online et situa com a "producte" atractiu al mercat de treball. És molt important saber a qui t'adreces, a través de quin canal i quina estratègia utilitzes. T'ajudarem a fer-te visible a les xarxes!

 
Properes edicions

RF82-Tu també has de ser a la xarxa

| Conductor: TEB

Dóna a conèixer les teves competències (coneixements, habilitats i actituds), demostra el que vals a través de la teva acció a la xarxa i dissenya el teu pla d'actuació per promocionar-te. Impulsa't!

 
Properes edicions

RF85- Reputació digital i xarxes socials

| Conductor: JOVES TEB

La teva marca personal afecta la teva reputació digital. Allò què dius, com ho dius i com ho comparteixes provoca la reacció d'altres persones cap a tu. La suma d'aquests elements és la teva reputació digital, i aquesta afecta la teva vida personal i professional.

 
Properes edicions

RF86-El bloc professional és el teu aparador

| Conductor: JOVES TEB

El teu CV ja no és suficient. No és com ho expliques, és com ho vius, perquè la teva formació i experiència no comença i acaba en unes dates concretes. La teva vida professional s'estén a la xarxa i aquesta és el teu altaveu, és on projectes què saps fer i com ho fas, on comparteixes la teva expertesa en diferents matèries i atorgues valor afegit al teu perfil.

 
Properes edicions

RF50- Tinc Twitter, com l'utilitzo en la Recerca de Feina?

| Conductor: Pedro Rojas / María Redondo / Ari Vigueras

Sabies que Twitter és una eina per contactar de forma ràpida i efectiva amb empreses i professionals? Amb aquesta activitat descobriràs les funcionalitats i aplicacions d'aquesta plataforma i t'aproparàs a les oportunitats laborals que estàs buscant.

Inscriu-te

RF65-Dissenya la teva estratègia a les xarxes socials per a la recerca de feina activa

| Conductor: Pedro Rojas / María Redondo / Ari Vigueras

Aprèn a dissenyar una estratègia òptima de gestió de la teva empremta digital i coneix quines xarxes socials són les més adients per assolir els teus objectius professionals.

Inscriu-te

RF44 - Xarxa de contactes: practica LinkedIn

| Conductor: Pedro Rojas / María Redondo / Ari Vigueras

Els contactes a Linkedin són una font d'oportunitats professionals. Si ja tens el teu perfil creat, descobreix de manera pràctica com construir-te una xarxa de contactes professionals sòlida i eficient que t'ajudi a assolir els teus objectius laborals.

 
Properes edicions
Veure més activitats
 

 Enviar

Enviar


Normativa

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades recollides formaran part d'un fitxer automatitzat titularitat de BARCELONA ACTIVA SPM SA, amb domicili social al carrer Llacuna, 162-164 de Barcelona, amb les finalitats de gestionar les inscripcions i d'informar de les seves activitats i serveis dins el seu àmbit d'actuació. Vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i/o oposició mitjançant comunicació per escrit a Serveis Jurídics de BARCELONA ACTIVA SPM SA en el domicili esmentat.

 

Calendari d'Activitats

Anterior Febrer de 2017 Següent

dl
dm
dc
dj
dv
ds
dg
 
 
4
5
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
25
26
 
 
 
 
 
Barcelona Treball: Assessorament Porta22Planifica't i sigues un professional organitzat/adaPlataforma Empresa Ocupació

Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Seu Central
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE