Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

  Emprèn amb la Garantia Juvenil

| Conductor: Equip Tècnic de Barcelona Activa | Durada: 02:00 Hores

Descripció

Si tens clar que el teu camí és l'emprenedoria, vine a descobrir els projectes singulars que t'ajuden a fer realitat el teu objectiu en el marc de la Garantia Juvenil. Sigui quin sigui el teu projecte, sigui quina sigui la teva idea, hi ha un projecte per ajudar-te a posar-lo en marxa.

Continguts

En aquesta sessió podràs conèixer programes Singulars que tofereixen diferents alternatives per posar en marxa la teva idea de negoci:
  • "Garantia d'Èxit BCN" de Barcelona Activa: si tens una idea de negoci o si creus que hauries de ser freelance, et facilitarem eines per valorar la teva idea, explorar les teves competències emprenedores i fer el teu pla d'empresa. A més, 15 idees socials i solidàries participaran en el projecte "acceleradora d'idees" amb assessorament tècnic i formatiu en l'àmbit de l'economia social i solidària.

  • "Atípics" de Roots for sustainability: seleccionem 20 joves per fer realitat la seva idea. Oferim 7 mesos d'acompanyament per aconseguir un projecte sòlid i posar-lo en marxa, i 30.000 euros en premis per invertir en el llançament d'idees. Inclou el suport de 40 docents, mentors/es i emprenedors/es de prestigi, així com l'oportunitat de desenvolupar una campanya de crowdfunding a Verkami.

  • "Oportunitat" de Club Segle XXI:  és un programa integral basat en la cocreació i la gestió de la diversitat. Podràs emprendre posant l'èmfasi en la internacionalització de l'empresa, la gestió de la diversitat i la cocreació en equips. Treballarem les habilitats emprenedores i construirem un projecte viable que tingui, com a eix fonamental, la gestió de la diversitat. Si el teu projecte és viable, rebràs assessorament i acompanyament a l'Acceleradora del Club Segle XXI de Catalunya.Perfil d'entrada

Joves entre 16 i 29 anys

Lliurament documentació

Cal portar el DNI/NIE

Calendari previst

Dimecres 26 d'Abril de 2017 Horari: 12:00 - 14:00h.

Convent St. Agustí, Plaça Pons i Clerch 2, cantonada Comerç, Barcelona, 08003, 93 268 43 93

Inscripció tancada.

Barcelona Treball: Assessorament Porta22Competències digitalsBlog Barcelona TreballPlataforma Empresa Ocupació
 

 Enviar

Enviar


Normativa

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades recollides formaran part d'un fitxer automatitzat titularitat de BARCELONA ACTIVA SPM SA, amb domicili social al carrer Llacuna, 162-164 de Barcelona, amb les finalitats de gestionar les inscripcions i d'informar de les seves activitats i serveis dins el seu àmbit d'actuació. Vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i/o oposició mitjançant comunicació per escrit a Serveis Jurídics de BARCELONA ACTIVA SPM SA en el domicili esmentat.

 

Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Seu Central
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE