Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

  Vols treballar al Parc d'Atraccions TIBIDABO?

| Conductor: Barcelona Activa i Parc d'Atraccions TIBIDABO | Durada: 03:00 Hores

Descripció

En aquesta sessió tindràs l'oportunitat de conèixer l'equip del TIBIDABO i el procés de selecció que està portant a terme per ampliar el seu personal d'Atenció al Client del parc. Important: CERQUEN PERSONES DE MÉS DE 40 ANYS, AMB DOMINI DEL CATALÀ i EXPERIÈNCIA EN ATENCIÓ AL CLIENT. Fes una ullada al document adjunt on trobaràs la descripció detallada dels dos perfils (Operador/a d'ATRACCIONS i Operador/a de RESTAURACIÓ). Si estàs interessat/ada, pre-inscriu-te en aquesta sessió i adjunta el teu Currículum. DONAT QUE LES PLACES SÓN LIMITADES, ÚNICAMENT ES PRE-SELECCIONARAN AQUELLS CV QUE MÉS S'AJUSTIN AL PERFIL SOL·LICITAT. Les persones seleccionades per TIBIDABO el dia de l'esdeveniment, hauran de realitzar una FORMACIÓ SELECTIVA OBLIGATÒRIA del dia 8 al 12 de maig (inclosos) a la tarda, que forma part del procés de selecció. Aquesta activitat inclou una SESSIÓ PREPARATÒRIA que es realitzarà abans de l'esdeveniment, per tal de millorar la teva presentació davant l'empresa.

Continguts

Programa:

09.30 - 09.45h.  Benvinguda i presentació de l'acte a càrrec de Barcelona Activa
09.45 - 10.15h.  Presentació de l'empresa Parc d'Atraccions TIBIDABO, descripció de les vacants i característiques del procés de selecció
10.15 - 10.30h.  Coffee break / Espai de Networking
10.30 - 12.30h.  Entrevistes individuals amb l'empresa i lliurament de CVs.

Lloc: Auditori Cibernàrium - Barcelona Activa (Edifici Mediatic - Roc Boronat, 117 / cantonada Sancho d'Àvila)


Dia i hora: 5 de Maig de 2017, de 09.30 a 12.30 hores (esdeveniment de 3 hores de durada).

Lliurament documentació

És imprescindible que portis el teu DNI o NIE vigent (o en el seu defecte el resguard de renovació). En cas que portis un NIE en paper, caldrà adjuntar també el passaport o el document d'identitat del país d'origen.

Informació addicional

l'arxiu adjunt trobaràs la informació del perfil sol·licitat i les condicions de l'oferta de feina. Si estàs interessat/ada, tens 40 anys o més i compleixes amb el perfil, inscriu-te a aquest Esdeveniment de Reclutament i Networking  adjuntant el teu currículum en format PDF. No oblidis portar el teu CV el dia de l'activitat per lliurar-lo a l'empresa a l'hora de l'entrevista.

Calendari previst

Divendres 5 de Maig de 2017 Horari: 09:30 - 12:30h.

MediaTic, C/Sancho d´Àvila cantonada C/Roc Boronat, Barcelona, 08018, -

Sense places.

Barcelona Treball: Assessorament Porta22Competències digitalsBlog Barcelona TreballPlataforma Empresa Ocupació
 

 Enviar

Enviar


Normativa

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades recollides formaran part d'un fitxer automatitzat titularitat de BARCELONA ACTIVA SPM SA, amb domicili social al carrer Llacuna, 162-164 de Barcelona, amb les finalitats de gestionar les inscripcions i d'informar de les seves activitats i serveis dins el seu àmbit d'actuació. Vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i/o oposició mitjançant comunicació per escrit a Serveis Jurídics de BARCELONA ACTIVA SPM SA en el domicili esmentat.

 

Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Seu Central
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE