Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

IniciProjecte "Treball als barris"

Projecte "Treball als barris"

S'ofereix activitats i assessorament per trobar feina a les persones residents a Santa Caterina i Sant Pere, La Barceloneta, Raval Sud, Poble-sec, La Bordeta, La Marina del Port, La Vinya, Can Clos i Plus Ultra, Les Roquetes, Torre Baró-Ciutat Meridiana, La Trinitat Vella, El Bon Pastor-Baró de Viver, El Coll, El Besòs i el Maresme.

Aquest projecte s'engloba dins d'una estratègia de desenvolupament econòmic de proximitat a la ciutat de Barcelona. Té en compte les característiques pròpies de cada barri, les seves necessitats específiques i les seves potencialitats. S'impulsen accions de dinamització i foment de l'ocupació a mida per a cada barri, sobretot en aquells territoris més vulnerables i que necessiten una atenció especial.

Les Persones

Des dels 9 punts d'assessorament per la recerca de feina al teu barri podràs participar en itineraris personalitzats que comptem amb formacions diverses i pràctiques en empreses.Projectes de formació i experienciació laboral. Cases d'oficis per a joves.

Les Empreses

Es treballa en contacte amb les empreses per promoure l'activitat econòmica als barris i identificar oportunitats d'ocupació.
Impuls sectorial als barris: TIC i comerç, Medi Ambient al Coll, Restauració a la Barceloneta, Comerç a Trinitat, etc... mitjançant la formació i estades en pràctiques.

Plataforma Empresa OcupacióBarcelona treball:guia del treballItineraris recerca de feinaTreball als barrisCompetències clau

Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Seu Central
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE