Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

Inici  > Persona > Competències clau

Competències clau

Saps quines són les competències més demandades a l'actual mercat de treball? Coneixes les teves competències més destacades? Les competències clau són el valor afegit de tot/a professional. En aquest apartat podràs descobrir què busquen les empreses en els candidats/es i si tens el perfil adequat per presentar-te a un procés de selecció determinat. Coneix les teves competències clau i pren consciència de tot el teu potencial!

Documents (2 de 2)

Balanç professional I: Autoconeixement

12-2012 |  *** | català| Avançat

En aquesta càpsula elaborada per l'equip tècnic de Barcelona Treball s'expliquen les bases de la definició d'un bon projecte professional.  Comença per l'anàlisi dels components de la persona que intervenen en el procés

En aquesta càpsula elaborada per l'equip tècnic de Barcelona Treball s'expliquen les bases de la definició d'un bon projecte professional.  Comença per l'anàlisi dels components de la persona que intervenen en el procés d'orientació professional i que es coneixen portant a terme un procés d'autoconeixement.

Autor: Barcelona Activa
Data d'edició: 12-2012

Obrir

Exercici d'identificació de competències i motivacions vers el treball

12-2012 |  *** | català| Avançat

Aquest document elaborat per l'equip tècnic de Barcelona Treball consisteix en un exercici pràctic d'autoexploració biogràfica. Permet identificar les teves competències clau i motivacions vers el treball a partir de l'anàlisi d'experiències laborals concretes. 

Aquest document elaborat per l'equip tècnic de Barcelona Treball consisteix en un exercici pràctic d'autoexploració biogràfica. Permet identificar les teves competències clau i motivacions vers el treball a partir de l'anàlisi d'experiències laborals concretes. 

Autor: Barcelona Treball
Data d'edició: 12-2012

Obrir

Veure més documents Veure més activitats

Enllaços d'interès (5 de 38)

Psicoactiva. Psicología y ocio inteligente

11-2013 |  *** | català | avançat

Portal dedicat a la psicologia. En el seu apartat "tests" trobaràs diferents qüestionaris i psicotècnics que et permetran, tant aprofundir en el teu procés d'autoconeixement, com preparar-te per les

Portal dedicat a la psicologia. En el seu apartat "tests" trobaràs diferents qüestionaris i psicotècnics que et permetran, tant aprofundir en el teu procés d'autoconeixement, com preparar-te per les proves que pots trobar-te a un procés de selecció.

http://www.psicoactiva.com

El futuro del trabajo: sustituyendo la lealtad por las alianzas

10-2013 |  *** | castellà | avançat

En aquest post l'autora fa un repàs als canvis dels valors del mercat del treball, explicant com el compromís amb l'organització avui en dia no s'ha d'entendre només

En aquest post l'autora fa un repàs als canvis dels valors del mercat del treball, explicant com el compromís amb l'organització avui en dia no s'ha d'entendre només com a lleialtat del treballador, sinò que pot anar més enllà, transformant-se en aliances desprès de la relació contractual.

Data de publicació: 07-10-2013

http://lrosilloc.blogspot.com.es/2013/06/el-futuro-del-trabajo-sustituyendo-la.html

Agilidad para aprender, la nueva competencia del éxito

07-2013 |  *** | castellà | principiant

En aquest article de la revista digital Focus s'aborda la agilitat per aprendre com a part de la competència de l'aprenentatge i utilització de coneixements. Si vols

En aquest article de la revista digital Focus s'aborda la agilitat per aprendre com a part de la competència de l'aprenentatge i utilització de coneixements. Si vols evolucionar i no quedar-te ancorat en la teva "zona de confort" exercita-la.

http://www.observatoriorh.com/cambio/agilidad-para-aprender-la-nueva-competencia-del-exito.html

¿Qué es visual thinking y cómo puedes usarlo?

06-2013 |  *** | castellà | principiant

En aquest post s'explica què és el pensament visual: convertir idees en imatges en pot ajudar a desenvolupar el pensament conceptual, així que si t'interessa aquesta competència comença a

En aquest post s'explica què és el pensament visual: convertir idees en imatges en pot ajudar a desenvolupar el pensament conceptual, així que si t'interessa aquesta competència comença a representar els conceptes mitjançant formes gràfiques, per exemple.

http://extremservicejam.wordpress.com/2013/02/18/que-es-visual-thinking-y-como-puede-ayudarte/

¿Acierta en sus decisiones?

06-2013 |  *** | castellà | avançat

A partir de la dada de que el 75% de directius espanyols estan insatisfets amb les dades que utilitzen per prendre decisions, en aquesta article es planteja

A partir de la dada de que el 75% de directius espanyols estan insatisfets amb les dades que utilitzen per prendre decisions, en aquesta article es planteja com la quantitat d'informació pot dificultar les competències d'orientació estratègica i d'iniciativa, que comporta prendre decisions amb més o menys marge de temps.

http://www.factorhuma.org/index.php?option=com_content&view=article&id=9913&Itemid=11&lang=ca

Veure més enllaços

Llibres i publicacions relacionats (2 de 46)

Autoconfianza en 1 minuto

2012 |  *** | castellà | principiant

L'autor d'aquest llibre és un reconegut expert en PNL (Programació Neurolingüística). En aquest manual ofereix deu tècniques de 1 minut cadascuna per a millorar l'autoconfiança i desenvolupar

L'autor d'aquest llibre és un reconegut expert en PNL (Programació Neurolingüística). En aquest manual ofereix deu tècniques de 1 minut cadascuna per a millorar l'autoconfiança i desenvolupar la capacitat de relaxació, visualització en positiu i domini del llenguatge corporal.

Autor:Toni Wrighton
Editor: Oceano Ambar
Ciutat d'edició: Barcelona  | Data d'edició: 11-2012 | Pàgines:112
Format: Físic

Autocontrol

2012 |  *** | castellà | principiant

La força de voluntat influeix en la salut, la felicitat i la productivitat. Basant-se en les darreres troballes científiques en matèria de psicologia, neurociència i

La força de voluntat influeix en la salut, la felicitat i la productivitat. Basant-se en les darreres troballes científiques en matèria de psicologia, neurociència i medicina, l'autora intenta demostrar que l'autocontrol es pot millorar de diferents maneres.

Autor:Kelly McGonigal
Editor: Urano
Ciutat d'edició: USA  | Data d'edició: 11-2012 | Pàgines:318
Format: Físic

Veure més llibres

Notícies relacionades

26-09-2014

Troba feina durant els propers mesos amb Barcelona Activa

Participa a les activitats de la campanya "Treballar a l'hivern", per a joves d'entre 16 i 35 anys i emmarcada en el catàleg de "Barcelona Treball Joves".

8-09-2014

Apunta't a les activitats de Barcelona Activa per al mes de setembre

Impulsa la teva carrera amb les noves activitats per a emprenedors, empreses i professionals.

8-09-2014

Adapta el teu perfil tecnològic a les noves demandes del mercat de treball

Inscripcions obertes a la nova edició del programa 'Actualitza't' de Barcelona Activa. Els cursos vinculats a la mobilitat elèctrica s'afegeixen a la formació especialitzada en disseny, TIC i comerç internacional.

Veure'n més
Plataforma Empresa OcupacióSaps el que cal? Valors del treballTest d'interessos professionalsBarcelona Treball: Assessorament Porta22Entrevista de feinaBlog Barcelona Treball
 

 Enviar

Enviar


Normativa

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades recollides formaran part d'un fitxer automatitzat titularitat de BARCELONA ACTIVA SPM SA, amb domicili social al carrer Llacuna, 162-164 de Barcelona, amb les finalitats de gestionar les inscripcions i d'informar de les seves activitats i serveis dins el seu àmbit d'actuació. Vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i/o oposició mitjançant comunicació per escrit a Serveis Jurídics de BARCELONA ACTIVA SPM SA en el domicili esmentat.

 
 
 

Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Seu Central
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE