Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

TornarNotícies

Últimes notícies

10-02-2017

Barcelona Activa torna a ser present a la fira d'ocupació i orientació laboral JOBarcelona 17'

La fira que s'adreça a joves titulats tindrà lloc els diez 15 i 16 de març al Palau de Congressos de Barcelona. Enguany, Barcelona Activa participarà compartint espai amb el SOC oferint assessorament ... (+)

La fira que s'adreça a joves titulats tindrà lloc els diez 15 i 16 de març al Palau de Congressos de Barcelona. Enguany, Barcelona Activa participarà compartint espai amb el SOC oferint assessorament individual en temes de recercai orientació professional

7-02-2017

Les conferències d'Emprendre amb valors difondran l'esperit innovador entre les persones joves

El curs passat gairebé 3.000 alumnes van participar de l'activitat. La inscripció per a la tercera conferència està oberta. ... (+)

El curs passat gairebé 3.000 alumnes van participar de l'activitat. La inscripció per a la tercera conferència està oberta.

1-02-2017

Barcelona Activa promou la igualtat d'oportunitats i el respecte a la diversitat en el mercat de treball

L'Agència de Desenvolupament Local s'adhereix a la Xarxa de Municipis LGTBI de Catalunya, una iniciativa pionera a l'Estat espanyol que es va constituir el passat mes de juny per desenvolupar polítiqu... (+)

L'Agència de Desenvolupament Local s'adhereix a la Xarxa de Municipis LGTBI de Catalunya, una iniciativa pionera a l'Estat espanyol que es va constituir el passat mes de juny per desenvolupar polítiques en defensa dels drets de les persones lesbianes, gais, transsexuals, bisexuals i intersexuals

1-02-2017

Ets artesà i tens ganes de crear el teu propi negoci?

Barcelona Activa presenta un nou programa per artesans i artesanes amb esperit emprenedor. El Programa Fet a mà, ofereix a tots els participants diferents recursos per portar a terme la vostra idea de... (+)

Barcelona Activa presenta un nou programa per artesans i artesanes amb esperit emprenedor. El Programa Fet a mà, ofereix a tots els participants diferents recursos per portar a terme la vostra idea de negoci

13-12-2016

Barcelona Activa impulsa una nova oferta formativa adreçada al món de l'Economia Social i Solidària

L'Ajuntament de Barcelona aposta per impulsar un nou model basat en una economia plural amb la nova àrea a Barcelona Activa de foment de l'Economia Social i Solidària i la innovació socioeconòmica a l... (+)

L'Ajuntament de Barcelona aposta per impulsar un nou model basat en una economia plural amb la nova àrea a Barcelona Activa de foment de l'Economia Social i Solidària i la innovació socioeconòmica a la ciutat mitjançant el suport a persones emprenedores i empreses.

4-11-2016

Nou pla per combatre l'atur juvenil i millorar les condicions laborals de les persones menors de 30 anys

L'Ajuntament de Barcelona, mitjançant Barcelona Activa i la regidoria d'Infància, Joventut i Gent Gran, presenta el "Pla per al Foment de l'Ocupació Juvenil 2016-2020", que conté 39 mesures consensuad... (+)

L'Ajuntament de Barcelona, mitjançant Barcelona Activa i la regidoria d'Infància, Joventut i Gent Gran, presenta el "Pla per al Foment de l'Ocupació Juvenil 2016-2020", que conté 39 mesures consensuades amb els membres de la Taula de Seguiment.

4-11-2016

Nou Job Marketplace de Barcelona Activa a l'Smart City Expo World Congress

Els Job Marketplace que Barcelona Activa organitza a les diferents fires i esdeveniments sectorials posen en contacte empreses amb ofertes de feina i persones candidates que cerquen feina.... (+)

Els Job Marketplace que Barcelona Activa organitza a les diferents fires i esdeveniments sectorials posen en contacte empreses amb ofertes de feina i persones candidates que cerquen feina.

13-09-2016

L'estratègia per l'Ocupació de Barcelona 2016-2020, full de ruta per a la lluita contra l'atur, la desigualtat i la precarietat laboral

Barcelona Activa i l'Ajuntament presenten l'Estratègia per l'Ocupació de Barcelona (EOB), que s'articularà des de la Taula per l'Ocupació amb una cinquantena d'entitats i agents socials per impulsar m... (+)

Barcelona Activa i l'Ajuntament presenten l'Estratègia per l'Ocupació de Barcelona (EOB), que s'articularà des de la Taula per l'Ocupació amb una cinquantena d'entitats i agents socials per impulsar mesures per lluitar contra l'atur i la precarietat laboral a la ciutat.

4-05-2016

Barcelona, seu internacional de l'Economia del Bé Comú

Entre el 13 i 15 de maig, Barcelona es convertirà per uns dies en la seu mundial de l'Economia del Bé Comú amb motiu de la celebració de la Reunió Internacional de Delegats del moviment de l'Economia ... (+)

Entre el 13 i 15 de maig, Barcelona es convertirà per uns dies en la seu mundial de l'Economia del Bé Comú amb motiu de la celebració de la Reunió Internacional de Delegats del moviment de l'Economia de Bé Comú.

2-05-2016

Job Market Place Sónar D, una oportunitat per a professionals i empresaris

En col·laboració amb el Sónar, des de Barcelona Activa organitzem un nou Job Market Place que tindrà lloc el proper 16 de juny. ... (+)

En col·laboració amb el Sónar, des de Barcelona Activa organitzem un nou Job Market Place que tindrà lloc el proper 16 de juny.

17-04-2016

Si tens un comerç, obre'l al futur!

El programa Obert al Futur ofereix formació en gestió empresarial i noves tecnologies adaptades a les necessitats dels professionals dels comerços i serveis de proximitat. ... (+)

El programa Obert al Futur ofereix formació en gestió empresarial i noves tecnologies adaptades a les necessitats dels professionals dels comerços i serveis de proximitat.

14-04-2016

Aturada de serveis informàtics de divendres 15 a diumenger 17/04

Aquesta aturada afectarà a molts dels serveis oferts, entre ells els webs i el sistema d'inscripcions a les activitats.... (+)

Aquesta aturada afectarà a molts dels serveis oferts, entre ells els webs i el sistema d'inscripcions a les activitats.

8-03-2016

Darreres novetats de les empreses incubades a Barcelona Activa

Les empreses Eodyne, Innoget, Joyners, Innoquant i FindThatLead són notícia. ... (+)

Les empreses Eodyne, Innoget, Joyners, Innoquant i FindThatLead són notícia.

Tornar
 

 Enviar

Enviar


Normativa

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades recollides formaran part d'un fitxer automatitzat titularitat de BARCELONA ACTIVA SPM SA, amb domicili social al carrer Llacuna, 162-164 de Barcelona, amb les finalitats de gestionar les inscripcions i d'informar de les seves activitats i serveis dins el seu àmbit d'actuació. Vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i/o oposició mitjançant comunicació per escrit a Serveis Jurídics de BARCELONA ACTIVA SPM SA en el domicili esmentat.

 

Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Seu Central
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE