Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

TornarNotícies

Últimes notícies

13-07-2017

Barcelona Activa no tanca a l'estiu

S'organitzen programes específics per a la temporada estival i se'n mantenen alguns dels habituals. Es continuen oferint la majoria dels serveis, tot i que els equipaments escurcen el seu horari... (+)

S'organitzen programes específics per a la temporada estival i se'n mantenen alguns dels habituals. Es continuen oferint la majoria dels serveis, tot i que els equipaments escurcen el seu horari

13-07-2017

Horaris d'estiu dels equipaments de Barcelona Activa

Barcelona Activa continua oferint durant l'estiu la majoria dels seus serveis, però els horaris d'atenció presencial i telefònica s'escurcen. ... (+)

Barcelona Activa continua oferint durant l'estiu la majoria dels seus serveis, però els horaris d'atenció presencial i telefònica s'escurcen.

6-07-2017

Barcelona Activa posa en marxa al Pla de desenvolupament econòmic de Sant Andreu

S'impulsarà el polígon del Bon Pastor i es desenvoluparan accions de formació i foment de l'emprenedoria, especialment adreçades a dones, comerç de proximitat i iniciatives socials i solidàries.... (+)

S'impulsarà el polígon del Bon Pastor i es desenvoluparan accions de formació i foment de l'emprenedoria, especialment adreçades a dones, comerç de proximitat i iniciatives socials i solidàries.

25-05-2017

Barcelona recupera el pols econòmic

Les xifres d'ocupació, d'atur i els índexs del teixit empresarial de la ciutat indiquen que Barcelona està recuperant, pas a pas, l'activitat econòmica després de la crisis. ... (+)

Les xifres d'ocupació, d'atur i els índexs del teixit empresarial de la ciutat indiquen que Barcelona està recuperant, pas a pas, l'activitat econòmica després de la crisis.

19-05-2017

Barcelona Activa celebra el Foro de Ciudades por el Empleo

Durant dos dies Barcelona Activa ha estat seu d'una trobada que ha reunit representants dels consistoris membres de la xarxa per millorar l'eficàcia de les polítiques d'ocupació i formació que desenv... (+)

Durant dos dies Barcelona Activa ha estat seu d'una trobada que ha reunit representants dels consistoris membres de la xarxa per millorar l'eficàcia de les polítiques d'ocupació i formació que desenvolupen els municipis.

5-05-2017

Acredita't ja per el BIZBarcelona gratuïtament amb Barcelona Activa

La transformació social, econòmica i tecnològica arriba a la fira BIZBarcelona de la mà de Barcelona Activa. ... (+)

La transformació social, econòmica i tecnològica arriba a la fira BIZBarcelona de la mà de Barcelona Activa.

3-04-2017

En marxa un servei d'assessorament en Economia Social i Solidària

Si sou una persona emprenedora o teniu una empresa, des de Barcelona Activa volem acompanyar-vos i ajudar-vos a impulsar els vostres projectes socioeconòmics, i a consolidar i enfortir les vostres org... (+)

Si sou una persona emprenedora o teniu una empresa, des de Barcelona Activa volem acompanyar-vos i ajudar-vos a impulsar els vostres projectes socioeconòmics, i a consolidar i enfortir les vostres organitzacions, entitats i empreses de l'àmbit de l'Economia Social i Solidària.

30-03-2017

Job Market Place i Synergys, al BTravel

Barcelona Activa serà present al saló de turisme BTravel, que se celebrarà del 21 al 23 d'abril a la Fira de Barcelona, a través de dues activitats: el Job Market Place i el Synergys.... (+)

Barcelona Activa serà present al saló de turisme BTravel, que se celebrarà del 21 al 23 d'abril a la Fira de Barcelona, a través de dues activitats: el Job Market Place i el Synergys.

10-02-2017

Barcelona Activa torna a ser present a la fira d'ocupació i orientació laboral JOBarcelona 17

La fira que s'adreça a joves titulats tindrà lloc els diez 15 i 16 de març al Palau de Congressos de Barcelona. Enguany, Barcelona Activa participarà compartint espai amb el SOC oferint assessorament ... (+)

La fira que s'adreça a joves titulats tindrà lloc els diez 15 i 16 de març al Palau de Congressos de Barcelona. Enguany, Barcelona Activa participarà compartint espai amb el SOC oferint assessorament individual en temes de recercai orientació professional

7-02-2017

Les conferències d'Emprendre amb valors difondran l'esperit innovador entre les persones joves

El curs passat gairebé 3.000 alumnes van participar de l'activitat. La inscripció per a la tercera conferència està oberta. ... (+)

El curs passat gairebé 3.000 alumnes van participar de l'activitat. La inscripció per a la tercera conferència està oberta.

1-02-2017

Barcelona Activa promou la igualtat d'oportunitats i el respecte a la diversitat en el mercat de treball

L'Agència de Desenvolupament Local s'adhereix a la Xarxa de Municipis LGTBI de Catalunya, una iniciativa pionera a l'Estat espanyol que es va constituir el passat mes de juny per desenvolupar polítiqu... (+)

L'Agència de Desenvolupament Local s'adhereix a la Xarxa de Municipis LGTBI de Catalunya, una iniciativa pionera a l'Estat espanyol que es va constituir el passat mes de juny per desenvolupar polítiques en defensa dels drets de les persones lesbianes, gais, transsexuals, bisexuals i intersexuals

1-02-2017

Ets artesà i tens ganes de crear el teu propi negoci?

Barcelona Activa presenta un nou programa per artesans i artesanes amb esperit emprenedor. El Programa Fet a mà, ofereix a tots els participants diferents recursos per portar a terme la vostra idea de... (+)

Barcelona Activa presenta un nou programa per artesans i artesanes amb esperit emprenedor. El Programa Fet a mà, ofereix a tots els participants diferents recursos per portar a terme la vostra idea de negoci

4-11-2016

Nou pla per combatre l'atur juvenil i millorar les condicions laborals de les persones menors de 30 anys

L'Ajuntament de Barcelona, mitjançant Barcelona Activa i la regidoria d'Infància, Joventut i Gent Gran, presenta el "Pla per al Foment de l'Ocupació Juvenil 2016-2020", que conté 39 mesures consensuad... (+)

L'Ajuntament de Barcelona, mitjançant Barcelona Activa i la regidoria d'Infància, Joventut i Gent Gran, presenta el "Pla per al Foment de l'Ocupació Juvenil 2016-2020", que conté 39 mesures consensuades amb els membres de la Taula de Seguiment.

4-11-2016

Nou Job Marketplace de Barcelona Activa a l'Smart City Expo World Congress

Els Job Marketplace que Barcelona Activa organitza a les diferents fires i esdeveniments sectorials posen en contacte empreses amb ofertes de feina i persones candidates que cerquen feina.... (+)

Els Job Marketplace que Barcelona Activa organitza a les diferents fires i esdeveniments sectorials posen en contacte empreses amb ofertes de feina i persones candidates que cerquen feina.

13-09-2016

L'estratègia per l'Ocupació de Barcelona 2016-2020, full de ruta per a la lluita contra l'atur, la desigualtat i la precarietat laboral

Barcelona Activa i l'Ajuntament presenten l'Estratègia per l'Ocupació de Barcelona (EOB), que s'articularà des de la Taula per l'Ocupació amb una cinquantena d'entitats i agents socials per impulsar m... (+)

Barcelona Activa i l'Ajuntament presenten l'Estratègia per l'Ocupació de Barcelona (EOB), que s'articularà des de la Taula per l'Ocupació amb una cinquantena d'entitats i agents socials per impulsar mesures per lluitar contra l'atur i la precarietat laboral a la ciutat.

Tornar
 

 Enviar

Enviar


Normativa

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades recollides formaran part d'un fitxer automatitzat titularitat de BARCELONA ACTIVA SPM SA, amb domicili social al carrer Llacuna, 162-164 de Barcelona, amb les finalitats de gestionar les inscripcions i d'informar de les seves activitats i serveis dins el seu àmbit d'actuació. Vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i/o oposició mitjançant comunicació per escrit a Serveis Jurídics de BARCELONA ACTIVA SPM SA en el domicili esmentat.

 

Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Seu Central
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE