Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

Inici  > Mercat > Sectors econòmics

Coneix els sectors amb futur

Conèixer els diferents sectors econòmics, les seves tendències i pautes de transformació i les oportunitats professionals que generen són aspectes crucials per a una presa de decisions adequada en el context de desenvolupament de la teva carrera. Amb aquest objectiu, aquí podràs trobar tot un conjunt de continguts que et permetran aproximar-te a la realitat econòmica i d'ocupació de 25 sectors econòmics.

 Documents destacats:

Ocupacions més demandades al Mercat de Treball. Informe Global 2015

11-2015 | | català | avançat

Breu informe elaborat per Barcelona Activa-Deloitte que identifica les ocupacions més demandades a partir de l'anàlisi de l'actual mercat de treball i la seva projecció. El document també dóna a conèixer les principals tendències dels sectors i el seu impacte en els perfils professionals requerits i...

Impacte i potencial de la impressió 3D en l'ocupació

10-2015 | | català | principiant

La impressió 3D destaca pel seu caràcter innovador, el seu fàcil accés i la seva capacitat per a fomentar la cohesió social, l'economia col·laborativa i un model de producció més local i sostenible. Amb aquest informe elaborat des de Barcelona Activa amb la col·laboració de Bax & Willems t'aprop...

Oportunitats professionals de l'àmbit mobile a Barcelona

12-2014 | | català | avançat

Vols conèixer les oportunitats professionals i de negoci del sector mobile? Des de Barcelona Activa hem elaborat en col·laboració amb la Fundació Inlea aquest informe on et describim: les tendències tecnològiques del mobile; les oportunitats que es generen en sector com l'educació, el turisme, la sa...

 Vídeos destacats:

Assessor de serveis turístics on line

01-2003 | | català | principiant

És el responsable que proporciona informació i assessorament sobre productes o serveis turístics i treballa mitjançant converses telefòniques o bé a través de les possibilitats de comunicació que ofereix Internet; és a dir, sense estar en presència del client.

Cuiner

01-2003 | | català | principiant

Coneix en què consisteix aquesta ocupació a través de l'experiència personal de testimonis que ens expliquen la realitat del seu dia a dia i les principals característiques d'aquesta feina.

Auditor intern de qualitat hotelera

01-2004 | | català | principiant

És la persona que, mitjançant diferents tècniques de mostreig i recollida de dades, verifica el bon funcionament dels serveis de l'hotel, la seva adequació als estàndards de qualitat fixats per l'establiment i el compliment de la normativa de seguretat i higiene requerida als establiments d'hostaler...

Cambrer

01-2004 | | català | principiant

És el professional que s'ocupa del servei d'aliments i begudes en un establiment de restauració. Ha d'atendre degudament les comandes dels clients, vetllar per la qualitat en tots els detalls del servei i respectar les normes de seguretat i higiene pròpies de la seva feina.

 Ocupacions de l'ecosistema Mobile:

Mobile Game Developer

El/la Mobile Game Developer s'ocupa del desenvolupament d'aplicacions de videojocs 2D/3D per a dispositius mòbils, tant siguin jocs indie (jocs independents) com jocs massius (jocs adreçats al gran públic).


Dissenya, desenvolupa i realitza el manteniment de videojocs oferint soluci...

Mobile Product Manager

El/la Mobile Product Manager s'encarrega de gestionar el cicle de vida de les aplicacions mobile des de la seva concepció fins al seu llançament al mercat, d'acord amb les especificacions definides inicialment. El seu objectiu és obtenir bons resultats del producte, seguint els estàndards de qualita...

Dissenyador/a UI mobile

El/la dissenyador/a mobile UI s'encarrega del disseny de la interfície de l'usuari (User Interface en anglès -UI-) de les aplicacions per a dispositius mòbils (smartphones, tablets, etc.).


El seu objectiu és aconseguir que l'aplicació tingui un disseny visual i tècnicament atractiu...

Expert/a en UX mobile

L'expert/a en UX mobile (experiència de l'usuari o User Experience en anglès -UX-) s'encarrega d'estudiar i avaluar la interacció de l'usuari amb les aplicacions mòbils, per tal d'assegurar-ne un ús fàcil i eficient i, sobretot, que l'usuari tingui una bona percepció de l'App.

Realitza ...

Expert/a en posicionament i analítica mobile

El/la expert/a en posicionament i analítica mobile integra l'estratègia general de màrqueting a l'entorn mobile, igual que es fa amb la resta de canals digitals, amb l'objectiu d'optimitzar i millorar el retorn d'inversió (ROI).


S'encarrega de millorar la visibilitat i posicion...

Mercat de treball

MT84 - SEO Aplicat a LinkedIn

Dijous 1 de Setembre de 2016. 18:00

MT02-Treballar a Europa

Dilluns 5 de Setembre de 2016. 09:00

MT10 - Oportunitats Laborals al sector Smart Cities

Dimecres 7 de Setembre de 2016. 09:00

Veure'n més
Barcelona Treball: Assessorament Porta22Plataforma Empresa OcupacióApp Bcn en Mobiment_AndroidApp Bcn en Mobiment_IOSBlog Barcelona Treball

Notícies relacionades

22-01-2016

Les últimes novetats de les empreses incubades a Barcelona Activa

Les empreses Insights in Life Sciences, The Spanish Bookstage i Respondon han estat notícia.

12-01-2016

L'economia verda i circular obre el cicle de xerrades

El cicle té com a objectiu oferir diverses sessions de reflexió sobre temes clau per a la consecució d'un model productiu més just i sostenible per a la ciutat.

7-01-2016

Consulta les activitats de Barcelona Activa

Durant els propers tres mesos, els diversos equipaments de la ciutat organitzen cursos, tallers i seminaris per a empreses, emprenedors i professionals.

Veure'n més

Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Seu Central
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE