Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

IniciBarcelona en moBiment

Barcelona en moBiment

Coneixes les oportunitats professionals i de negoci que obre el Sector Mobile? Tu també tens l'oportunitat d'introduir-te i formar-te: posa't en moBiment.

Aquest programa de formació et permetrà orientar el teu perfil professional cap a l'àmbit Mobile, depenent de la teva especialitat. Consulta l'oferta de cursos i valora quin pot ser el més convenient per introduir una dimensió mobile en el teu CV i accedir a noves oportunitats professionals.

Barcelona Activa t'ofereix també sessions d'orientació professional per a descobrir les noves oportunitats laborals del Sector Mobile i reorientar el teu perfil. Apunta't a l'activitat SITUA'T en el Sector Mobile, una sessió introductòria per a qualsevol tipus de públic, nivell d'estudis i àmbit sectorial.

Desenvolupament d'aplicacions

Marketing Mobile i UX

Serveis comercials / Instal·lacions

Aquest projecte està subvencionat pel SOC, el Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social i el Fons Social Europeu, d'acord amb el Programa d'ajuts a Projectes Innovadors i Experimentals, regulat per l'Ordre ORDRE EMO280/2013, de 6 de novembre.

Plataforma Empresa OcupacióBarcelona treball:guia del treballItineraris recerca de feinaTreball als barrisCompetències clau

Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22

Barcelona Treball (Porta22)
Llacuna, 156-162, 08018 Barcelona
bcn.cat/treball

900533175
De dilluns a divendres de 9 a 18 h

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE