Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

IniciA prop Jove

A prop Jove

Un pont cap al teu futur laboral!

El programa A prop Jove vol esdevenir una passarel·la que faciliti l'accés al mercat de treball o el retorn al sistema educatiu per a joves que estiguin patint algun tipus de malestar psicològic. En casos en que les preocupacions excessives t'estiguin dificultant dur a terme els teus projectes, t'oferim un acompanyament i recursos per a fer-te més fàcil decidir què vols fer i què et cal per aconseguir-ho.

_________________________________________________

A qui s'adreça el programa?

- Alguna vegada t'has bloquejat davant de situacions estressants?
- Et costa relacionar-te amb els altres?
- Notes que no encaixes en el teu entorn? Et sents aïllat/ada?
- Has patit contratemps en la teva trajectòria formativa i/o laboral?

Si alguna vegada t'has trobat en alguna d'aquestes situacions i no vols que esdevinguin una barrera per accedir al mercat de treball, aquest programa està fet per a tu!

Programa dirigit a joves d'entre 16 i 35 anys, amb una situació de malestar psicològic, que els estigui dificultant iniciar o realitzar els seus projectes en l'àmbit laboral o formatiu.

_________________________________________________

Què t'oferim?

A prop Jove t'ofereix un acompanyament personalitzat per crear el teu propi itinerari professional. Les activitats s'adapten al teu perfil i als teus interessos, i tens la possibilitat de realitzar-les de manera individual i/o grupal, en funció de les teves necessitats.

Aquest programa et vol recolzar en el teu procés d'accés al món laboral o formatiu, analitzant allò que et preocupa i acompanyant-te a buscar solucions. T'oferim un espai en què puguis activar-te, sentir-te escoltat/ada i acompanyat/ada, alhora que posem al teu abast una sèrie de recursos per fer-te més fàcil dur a terme el teu projecte laboral:

- Acompanyament a la mida de les teves necessitats
- Orientació, informació i suport en la recerca de feina o el retorn al sistema educatiu
- Formació professionalitzadora
- Capacitació en competències clau

- Intermediació amb l'empresa.
- Suport i acompanyament durant la contractació

Si vols participar en aquest programa o necessites més informació, pots escriure'ns un correu a apropjove@barcelonactiva.cat indicant-nos el teu interès i et contestarem en el període més breu possible.
Si ho prefereixes pots contactar-nos per telèfon: 619 003 387 / 681 330 987.

Aquest programa s'emmarca en tres instruments: l'Acord Barcelona per a l'Ocupació de Qualitat (2021-2030), el Pla de Salut Mental de Barcelona (2023-2030) i el Pla de Foment de l'Ocupació Juvenil (2020-2023).


Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22

Barcelona Treball (Porta22)
Llacuna, 156-162, 08018 Barcelona
bcn.cat/treball

900533175
De dilluns a divendres de 9 a 18 h

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE