Ayuntamiento de Barcelona | Capital humanoEl web del Ayuntamiento de Barcelona

Inicio

Cicle Mobile 2016

Oportunitats professionals en l'àmbit Mobile

Quin tipus de professionals es relacionen amb el sector Mobile?

 • Professionals amb perfils tecnològics relacionats amb les TIC, que dissenyen, desenvolupen i integren les noves tecnologies. En aquest cas convergeixen perfils de base tecnològica amb perfils de desenvolupament de negoci i tasques de gestió.
 • Professionals amb perfils no-tecnològics provinents d'altres sectors o àrees. El sector Mobile, en tant que genera una relació transversal amb altres sectors (salut, educació, turisme, comerç, indústries creatives, retail, etc), necessita professionals capaços d'integrar la tecnologia al servei del sector i generar, així, millores i noves oportunitats.

Enguany, i per conèixer millor quines són les oportunitats que el sector Mobile ofereix als professionals i empreses de la ciutat, Barcelona Activa programa el Cicle Mobile 2016, obert a tota la ciutadania i organitzat al voltant de tres eixos d'activitats:

 1. Protagonistes del Mobile

  En aquest cicle de testimonis molt participatiu podràs conèixer diferents protagonistes del Sector Mobile: escolta la seva trajectòria professional, tasques i responsabilitats en el seu actual lloc de treball i fes-li les teves consultes per intercanviar coneixements i opinions.

  Cicle "Protagonistes del Mobile": Desenvolupador/a d'app mòbils (Dimarts 26 de gener)
  Cicle"Protagonistes del Mobile": Tècnic/a en màrqueting i analítica mobile(Dimarts 2 de febrer)
  Cicle "Protagonistes del Mobile": Dissenyador/a d'inferfícies i usabilitat d'aplicacions mòbils(Dimarts 9 de febrer)
  Cicle "Protagonistes del Mobile": Director/a de negoci Mobile (Dimarts 16 de febrer)

 2. Oportunitats en l'àmbit Mobile

  Presentació estudi: "Oportunitats professionals a l'àmbit Mobile a Barcelona". Amb aquest estudi donarem a conèixer les oportunitats professionals relacionades amb l'ús de dispositius mòbils. Parlarem de tendències tecnològiques i de negoci, d'oportunitats en sectors transversals i dels perfils professionals més demandats, entre altres
  Oportunitats professionals a l'Àmbit Mobile a Barcelona (Dijous 21 de gener)

  Oportunitats laborals en el sector TIC. Analitzarem els perfils més demandats i les característiques del sector de les telecomunicacions i TIC, així com les tendències i els escenaris de futur. Contrastarem les competències clau associades al perfil, la formació requerida i els projectes més destacats a la ciutat de Barcelona. També et facilitarem els recursos per buscar feina en el sector.
  Oportunitats laborals al sector de les telecomunicacions i les TIC (Dijous 18 de febrer)

 3. Competències i networking en l'àmbit Mobile

  Ets un professional d'aquest sector o t'agradaria orientar-hi la teva carrera? En aquesta activitat es realitzarà el retrat robot d'un professional del sector Mobile des del punt de vista de les competències, aptituds i actituds que les empreses d'aquest mercat busquen. També treballarem les principals estratègies de networking a tenir en compte per posicionar-te en aquest sector

  Estratègies de networking i posicionament al Sector Mobile (Dilluns 22 de febrer)

App Bcn en Mobiment_AndroidGarantia Juvenil - Formació TICCompetencias claveApp Bcn en Mobiment_IOS

Accesos rápidos y copyright:

Centro para el desarrollo profesional Porta22

Barcelona Treball (Porta22)
Llacuna, 156-162, 08018 Barcelona
bcn.cat/treball

900533175
De lunes a viernes de 9 a 18 h

Generalitat de Catalunya
Unión Europea FEDER
Unión Europea FSE